Szparagi z grilla
SKŁADNIKI :
*10 sztuk zielonych szparagów
*oliwa z oliwek
*1 ząbek czosnku
*sól morska i mielony pieprz
*łyżka stołowa sosu sojowego
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Reklama
Adobe Stock
Proste i łatwe w przygotowaniu przekąski urozmaicą grillowe menu i będą doskonałym dodatkiem do mięsnych dań.
Bądź na bieżąco!
Szparagi z grilla
SKŁADNIKI :
*10 sztuk zielonych szparagów
*oliwa z oliwek
*1 ząbek czosnku
*sól morska i mielony pieprz
*łyżka stołowa sosu sojowego
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Pełna treść tego i pozostałych artykułów z NIEDZIELI 17/2024 w wersji drukowanej tygodnika lub w e-wydaniu .
Niedziela Ogólnopolska 46/2011, str. 49
joanna wnuk/pl.fotolia.com
Ks. Janusz Sądel pracuje w Kurii Biskupiej w Rzeszowie. Jest znawcą włoskiej kultury i sztuki. Zabytki Rzymu nie mają dla niego tajemnic, wiedzą o tym pielgrzymi, z którymi kilka razy w roku wyrusza jako przewodnik. Studiując we Włoszech, rozsmakował się też we włoskiej kuchni. Zgodził się podzielić z naszymi Czytelnikami wypróbowanymi przepisami.
Grzegorz Gałązka
2 czerwca b.r. w niedzielą po uroczystości Bożego Ciała Ojciec Święty będzie o godzinie 17.00 przewodniczył Mszy św. w bazylice św. Jana na Lateranie, a następnie procesja przejdzie do bazyliki Santa Maria Maggiore, zaś Ojciec Święty udzieli tam błogosławieństwa eucharystycznego - poinformowało Biuro Papieskich Ceremonii Liturgicznych.
Reklama
Kościół
Kościół
Kościół
Wiara
Kościół
Rodzina
Kościół
Kościół
Wiara